Among Us! PlayStation ve Xbox Konsollarına Geliyor!



Among Us!
 konsollara geliyor! PlayStation ve Xbox oyuncuları yalanlara ve arkanızdan bıçaklanmaya hazırlanın.


Among Us! Oyun Konsollarına Geliyor!


Innersloth, PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi konsollarda, Among Us! oyununun 14 Aralık'ta aramıza gelmesi için bir tarih belirledi ve oyunun Aralık ayında her iki platforma çıkış yapacağını belirtti.

Oyunun geliştiricileri "Among Us!,Xbox One, Xbox Series X/S için, Xbox Game Pass ile konsolda olacağını, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için ise PlayStation Mağazasında olacak" diye belirtti. Geliştiriciler her iki platform için çapraz destek vereceklerini yani iki platformdan oyuncuların birbirlerine karşı oynayabileceğini söyledi.


Hali hazırda PC ve mobil cihazlarda mevcut olan Among Us!, pandemi sırasında popülaritesini arttırdı ve aktif oyuncu sayısı yarım milyar kullanıcıyı geçti. Among Us! 2021 yılında oyuncuların zaman geçirmek ve severek oynadığı bir oyun oldu..

Among Us! bizzat benim de pandeminin yoğun olduğu zamanlarda oynadığım, boş vakitlerimde arkadaşlarım ile zaman geçirdiğim bir oyun oldu.Oyunun yapımcılarına bu güzel oyunu bizlere sundukları için teşekkür ederiz.

Bu yazımızda sizlere pandeminin en çok oynanan oyunlarından biri olan Among Us!'ın Xbox ve PlayStation platformlarına geleceğinden bahsettik. Makalemizi sevdiyseniz diğer makalelerimize göz atabilirsiniz!

Diğer makalelerimize göz atmak için tıkla!