Apple iOS 15.1 Yeni Özelliklerle Piyasaya Sürüldü!

Apple, en son işletim sistemi güncellemesi iOS 15.1 için yeni bir sürüm yayınladı. En son güncelleme SharePlay, ProRes video çekme / yakalama ve daha fazla özelliği beraberinde getiriyor.

Shareplay'in iOS 15'te gelmesi gerekiyordu, ancak şimdi iOS 15.1 ile kullanıcıların kullanımına sunuldu. Kullanıcıların arkadaşlarınızı, ailenizi aramasına veya film izlemesine, TV izlemesine veya birlikte müzik dinlemesine olanak tanır. Ayrıca içeriği senkronize eder, böylece herkes birlikte izleyebilir.

IOS 15'in işte özellikleri!



iOS 15.1 SharePlay, ProRes Video ve Daha Fazlasını Getiriyor

SharePlay dışında IOS 15.1, iPhone 13 Pro için kamera iyileştirmeleri de getirdi. Ayrıca, en yeni iPhone için, otomatik makro modunu kapatmanıza olanak tanıyan yeni bir Otomatik Makro geçisi mevcuttur.

IOS 15.1'deki ProRes Video Yakalam, 128 GB modellerinde 30FPS/1080P'de ve 256 gb ve üst modellerde 4K'da daha iyi kalite video çeker.

HomePod 15.1 yazılımı, HomePod ve HomePod Mini akıllı hoparlörlere kayıpsız sesi ve uzlamsal sesi açıp kapatma olanaklarını getiriyor.

IOS 15.1 güncellemesiyle Apple kullanıcıları Covid Aşı Kartını Cüzdan uygulamasına ekleyebilirler.

Güncelleme ayrıca Apple'ın Ev uygulamasında, Kısayollarında ve daha çok konuda iyileştirmeleri beraberinde getirdi. iPhone 12 modelleri için batarya algoritmasını güncellediğini söylüyor.

iPhone kullanıcıları akıllı telefonlarında IOS 15.1 güncellemesini otomatik olarak alacak. Ancak, cihazınızın güncellemeyi alıp almadığını Ayarlar >> Genel >> Yazılım Güncellemeleri bölümünden kontrol edebilirsiniz. Güncellenmemişse, güncellemeyi şimdi yükle'yi tıklayabilirsiniz.