Bitcoin An İtibariyle 66.000 $ Seviyelerinde! Rekor Kırdı!



ABD'de Bitcoin'e yönelik fonun işlem görmesi ile birlikte bir Bitcoin'in fiyatı 66.000 doları aşarak tüm zamanlarının en yüksek seviyesini gördü. Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin birkaç gün önceki 63.000 dolar seviyesini kolaylıkla geride bıraktı!


Bitcoin rekor seviyesinde!







ABD'de Bitcoin'e yönelik fonun işlem görmesi ile birlikte Bitcoin bugün 66.000 dolar seviyesini aştı ve tüm zaman değerlerinin en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin saat 17:00'den sonra % 5,65 yükseliş ile 66.100 dolara çıkarak en yüksek seviyesine çıktı.

Ethereum'da yüzde % 5,1 yükseliş ile 4.002 dolar seviyelerine çıktı. Ethereum'un tarihinde ki en yüksek zirve fiyatı 4.168 dolar olarak geçmekte.

ABD'de ilk Bitcoin bağlantılı borsa yatırım fonu (EFT) dün işlem görmeye başladı ve ardından ilk işlem gününde en çok işlem gören ikinci fon olduğu verilerde gözükmekte.

Bitcoin Tüm Zamanlarının En Yüksek Değerinde

Bu yükselişin etkisi ile birlikte diğer kripto paralarında yükselişleri olmakta. Bitcoin bugün 66.000 dolardan işlem görüyor. Bitcoin'in son bir haftada ki yükseliği yaklaşık olarak % 19,3 oldu. Bitcoin ve diğer kripto paralar anlık olarak sürekli artmakta. Bu yazı yazıldıktan sonra da artmaya devam edecek gibi gözüküyor.




Hiç Hacklendim Mi? Bunu Nasıl Öğrenebilirsiniz? Bunu öğrenmek için makalemize buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Diğer makalelerimize ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makalemizde sizlere anlık olarak kripto paraların ve Bitcoin'in artışını ve neden kaynaklandığını anlattık.  Diğer makalelerimizi okumayı ve bizi takibe almayı unutmayın. Bir başka makalede görüşmek üzere.