Stardew Valley Geliştiricisi Yeni Oyunu Haunted Chocolatier'i Duyurdu!

Oyun duyurusu Cadılar Bayramı için tam zamanında geliyor.

Haunted Chocolatier



Stardew Valley geliştiricisi Eric Barone, bir oyun fragmanı ve blog yazısı ile tamamlanan Haunted Chocolatier adlı yepyeni bir oyunu resmen duyurdu.

Görünüşe göre Stardew'in estetiğini ve hislerini yansıtan yaklaşmakta olan oyun manevi bir halef değil, benzerlikleri koruyor. Her iki oyun da sims, ancak Stardew'in öncelikle çiftçilik ve şehir ilişkilerine odaklandığı yerde, Haunted Chocolatier(Perili Çikolatacı), adından da anlaşılacağı gibi, perili bir çikolata dükkanı ve çok sayıda hayalet içeren bir dükkan sims oyunu gibi görünüyor.





Duyuru için bir blog yazısında Barone (ConcernedApe olarak da bilinir), "Stardew Valley'de odak noktası daha alçakgönüllüydü: karada yaşamak, yiyecek yetiştirmek ve çevrenizdeki insanlarla ve doğayla bağlantı kurmak. Ancak, bir sonraki oyunumla daha fantastik olasılıkları keşfetmek istedim... sizi sıradanlığın ötesine taşıyan deneyimler. Büyülü perili hayalet çikolatanın devreye girdiği yer burası."

Duyuru kesinlikle bir sürprizdi, Barone son on yılını Stardew Valley üzerinde çalışarak geçirdi ve daha sonra ücretsiz güncellemeler sağladı. Ve bir sonraki hareketleri hakkında gizli kaldı. Oyunun henüz bir çıkış tarihi belirlitmedi, ancak Barone'un yorumlarına bakılırsa muhtemelen yakın zamanda olmayacak.

"Bir araya getirdiğim video, oyunun gelişimin ileri bir aşamasında olduğu gibi görünse de, hala yapacak çok şey var" dedi. " Çalışma şeklim ve işler genellikle son anlara kadar bir araya gelmiyor."

Haunted Chocolatier, sonunda diğer büyük platformlara taşınmak amacıyla, zamanı geldiğinde PC sürümü için çıkmasının onaylandığı belirtildi.