Jahrein neden yayınlarına ara verdi ?

 Jahrein'in yayınlarını takip edenler bilir ki en son yayın uzun bir zaman önce açılmıştı. Birden yayın açmamaya başlayan Jahrein yayınlarına ara vermişti. İşte bu makalede sizlere Jahrein'in neden yayınlarına ara verdiğini kısa bir şekilde açıklayacağız. Jahrein neden yayınlarına ara verdi ?

"En son yayın bir kaç ay öncesinde"

En son yayını bundan yaklaşık 2-3 ay öncesinde açtı. Düzenli bir şekilde yayınlarını açan Jahrein her zamanki gibi yayını açmış ve izleyicileri ile yayını sürdürüyordu. O gün ki yayından sonra yayınlar olmamaya başlamıştı. Jahrein " Twitter'ı " aktif bir şekilde kullanmasına rağmen yayın açmıyordu. Her ağızdan farklı bir nedenler ile yayın açmadığını söyleyen izleyiciler endişelenmeye hatta yayın açmadığı için üzülmeye başlayanlar bile olmuştu.




"Jahrein neden yayın açmadığını açıklıyor"

Yayınlarına ara veren Jahrein 8/4/21 tarihinde bir tweet ile neden yayın açmadığını açıklıyor. Burada kısa bir şekilde biz anlatacağız uzun halini okumak için alt tarafa link bırakıyorum. Jahrein bir süredir sağlık sorunları olduğunu , kulaklarında azalmayan bir çınlama olduğunu , baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadığını anlatıyor. Ne kadar farklı farklı doktorlara gitsede henüz bir çözüme ulaşamadıklarını söylüyor. Bu süreçte doktorların yazdığı ilaçları kullandığını ve fizik tedavi gördüğünü de belirtti. Telefon elinde iken semptomlarının pek şiddetlenmediğini bu yüzden de Twitter'ı aktif bir şekilde kullandığını belirten Jahrein PC başına geçince semptomlarının şiddetlendiğini ve o yüzden de canlı yayın açamadığını söylüyor. Bu yüzden  yayınlarına ara verdiğini belirtti.





"Peki neden bu kadar geç açıklama yapıldı"

Ailesi Kıbrıs'ta yaşayan Jahrein'in annesinin duyunca panik olmamasını istediğini belirtiyor. Ancak ailesi de yayınlarına ara verdiğini fark edince onlarında bu durumdan haberdar olduğunu söylüyor. Endişelenecek bir şey olmadığını söyleyen Jahrein sağlığının henüz yayın açmaya elverişli olmadığını da burada beliritiyor. Tekrar ne zaman yayın ekranlarına döneceği henüz belli değil umarım en yakın zamanda dönecektir.Saygılarımla "Lordum"


Bu makalede sizlere Jahrein'in neden yayın açmadığını kısaca açıkladık diğer makalelerimizi okuyup yorum yapmayı ve takibe almayı unutmayın. Başka makalede görüşmek üzere.